Oasis trekt naar YouTube voor 25ste verjaardag ‘(What’s The Story) Morning Glory?’

Uncategorized

Morning Glory

© Aangeboden door Newsmonkey
Morning Glory

Nu vrijdag wordt ‘(What’s The Story) Morning Glory?’ van Oasis 25 jaar. En dat laten de Britten uiteraard niet zomaar voorbijgaan. Ze organiseren een heuse album playback en singalong, en in aanloop naar dat online evenement verschijnen nog de hele week nieuwe versies van Oasis-nummers en nieuwe interviews.

Oasis-fans hebben een fantastische week voor de boeg. Want vrijdag bestaat ‘(What’s The Story) Morning Glory?’ precies 25 jaar. De perfecte gelegenheid dus om heel wat Oasis-nummers in een nieuw jasje op YouTube te laten verschijnen.

Da’s precies wat de mannen van Oasis van plan zijn. Er verschijnen in de loop van de week HD-versies van Wonderwall, Don’t Look Back In Anger, Some Might Say, Roll With It, Morning Glory en Champagne Supernova. Maar da’s ‘het verjaardagscadeau’ dat Oasis aan z’n fans geeft.

Return To Rockfield

Nope, de nieuwe nummers zijn enkel een voorsmaakje van wat donderdag en vrijdag op het programma staat. Op 1 oktober (dus één dag voor de 25ste verjaardag van ‘(What’s The

Story) Morning Glory?’, verschijnt namelijk een exclusief interview met Noel Gallagher.

Speciaal voor de verjaardag van het ondertussen legendarische album, trok de gitarist en songwriter van de rockband voor het eerst terug naar de Rockfield Studios in Wales. Hij dacht er terug aan 1995, toen ‘(What’s The Story) Morning Glory?’ er ontstond.

Herinneringen

Op vrijdag dan, organiseert YouTube een heuse album playback en singalong. Oasis-fans werd bovendien al een tijdje terug gevraagd om foto’s te sturen van hoe ze aan ‘(What’s The Story) Morning Glory?’ terugdenken. Daarvoor loste Oasis 2 hastags: #SomeMightSing en #MorningGlory25.

The post Oasis trekt naar YouTube voor 25ste verjaardag ‘(What’s The Story) Morning Glory?’ appeared first on newsmonkey.

Microsoft kan een commissie verdienen als u iets koopt via de aanbevolen links in dit artikel.

Source

Sharing is caring!

Leave a Reply